Nicole Scherzinger s-a despartit pentru a patra oara de iubitul ei, Lewis Hamilton, dupa ce pilotul de Formula 1 a refuzat sa o ceara in casatorie.

Potrivit presei britanice, Nicole Scherzinger, fosta cantareata principala din grupul Pussycat Dolls este "foarte suparata" dupa ce a pus capat relatiei sale de sapte ani cu pilotul britanic, in urma unor certuri intre cei doi care au avut loc in timpul sarbatorilor de iarna.

Desi au existat discutii despre o nunta, care ar fi trebuit sa aiba loc anul trecut, se crede ca artista americana s-a plictisit sa astepte ca Lewis Hamilton, in varsta de 30 de ani, sa o ceara in casatorie.

"De data asta, chiar s-a terminat totul intre ei", a dezvaluit o sursa pentru tabloidul The Sun.

Nicole si Lewis au petrecut tot mai putin timp impreuna dupa ce pilotul britanic - care a castigat in 2014 al doilea titlu de campion mondial - a anuntat ca se va pregati intensiv pentru a incerca sa castige un al treilea titlu in 2015, iar cantareata a acceptat sa joace in musicalul "Cats" de pe West End, la Londra.

"Se certau de multe luni, dar acum lucrurile au devenit mult mai grave. Au petrecut atat de mult timp departe unul de celalalt, incat lucrurile au devenit de nesuportat intre ei", a adaugat aceeasi sursa.

Intr-un interviu acordat in decembrie 2014, Lewis Hamilton a dezvaluit ca resimte o anumita presiune din partea familiei iubitei sale, in varsta de 36 de ani, care si-ar fi dorit ca el sa o ceara in casatorie, dar a insistat asupra faptului ca atat el cat si Nicole Scherzinger sunt foarte ocupati in viata profesionala pentru a avea timp sa se casatoreasca.

"In mod cert resimt o anumita presiune din partea membrilor familiei ei. Insa Nicole se concentreaza foarte mult asupra carierei, iar eu procedez la fel in legatura cu cariera mea. Suntem fericiti asa cum stau lucrurile acum. Casatoria ar putea avea loc la un moment dat", a spus pilotul britanic, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă...
Formula 1 Australia: Max...

De asemenea, Lewis Hamilton a spus ca atat el, cat si iubita lui sunt "prea tineri" pentru a avea copii.

Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solista principala a grupului Pussycat Dolls, alaturi de care a lansat, in perioada 2004 - 2009, cateva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" si "Jai Ho! (You Are My Destiny)". In 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat doua single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" si "Baby Love".

In 2010, cantareata a decis sa paraseasca definitiv grupul Pussycat Dolls si sa se concentreze asupra unei cariere solo. In 2011, artista si-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus cateva cantece ce au avut mare succes pe plan international - "Poison", "Don't Hold Your Breath" si "Right There".

Citeste si:
Nicole Scherzinger, victima hackerilor. Un clip intim cu artista a...
Nicole Scherzinger, victima...

Pe langa cariera de cantareata, Nicole Scherzinger a cochetat si cu actoria, jucand in cateva productii hollywoodiene, dar a avut succes si in alte domenii, precum moda si televiziune. Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton au o relatie, marcata de cateva despartiri si impacari, care a inceput in anul 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.