Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 13 au fost ranite dupa ce un tren de navetisti a lovit o masina SUV la nord de New York si a luat foc, au anuntat oficialii in noaptea de marti spre miercuri.

Purtatorul de cuvant al Autoritatii metropolitane pentru transport, Aaron Donovan, a declarat ca trenul a lovit vehiculul aflat pe sina de cale ferata in apropiere de orasul Valhalla in jurul orei locale 18.30 (01.30 ora Romaniei), relateaza presa americana. Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat in cursul unei conferinte de presa ca sapte persoane au murit, dintre care sase pasageri ai trenului si soferul masinii. Donovan a precizat ca alte 13 au fost ranite si transportate la spital, dintre care 12 prezinta rani grave.

Trenul asigura legatura intre Grand Central si nordul aglomeratiei newyorkeze si plecase din statie la ora 17.45 (00.45 ora Romaniei) avand 800 de persoane la bord. Vehiculul a ramas blocat pe sina de cale ferata din motive inca necunoscute. Desi barierele de securitate au fost ridicate si soferita a incercat sa intoarca masina, impactul nu a putut fi evitat, scrie MEDIAFAX.

In decembrie 2013, patru persoane au murit si 63 au fost ranite dupa ce un tren a deraiat la nord de cartierul Bronx din cauza vitezei excesive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.