Cladirea Parlamentului European din Bruxelles a fost evacuata partial luni, din cauza prezentei unui vehicul suspect, dupa un incident similar inregistrat cu putin timp inainte la ambasada SUA.
Sediul PE este in curs de evacuare din cauza prezentei unui vehicul suspect, la fel ca in cazul interventiei desfasurate cu putin timp inainte la ambasada SUA din Bruxelles, precizeaza RTL.be. Potrivit serviciului de presa al PE, trei cladiri administrative ale Parlamentului sunt vizate. Politia belgiana nu a putut fi contactata imediat pentru confirmare, scrie MEDIAFAX.

Un robot al politiei care inspecteaza zona poate fi vazut in mai multe fotografii publicate pe Twitter. O interventie a avut loc anterior in fata ambasadei Statelor Unite din Bruxelles. Potrivit unor martori, un barbat si-ar fi lasat masina pe bulevardul Regent. Strada Ducale, situata in apropiere, a fost inchisa pentru scurt timp, insa in prezent accesul este din nou permis. Potrivit purtatorului de cuvant al ambasadei, nu este vorba despre o alerta cu bomba, contrar informatiilor aparute in presa. Politia din Bruxelles a confirmat insa ca a avut loc o interventie in zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.