Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata, dupa ce a gasit o arma in poseta mamei sale.
Potrivit CNN, incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o camera de hotel din orasul Albuquerque, statul New Mexico. Un baietel de trei ani a izbutit sa scoata o arma incarcata din poseta mamei sale, insarcinata in luna a opta, a indreptat-o spre tatal sau si a tras, impuscandu-l in spate. Glontul a iesit din corpul barbatului si a lovit-o pe mama in umarul drept, potrivit politiei locale.

Tatal copilului a fost externat dupa ce a primit ingrijiri medicale, in timp ce mama a ramas internata, fiind in stare stabila. In camera de hotel se mai afla un copil, sora de doi ani a baietelului. Ce doi copii au fost plasati in custodia Departamentului pentru Copii, Tineret si Familie pentru o perioada de 48 de ore. Politia a declarat ca cei doi parinti sunt pasibili de a fi acuzati de neglijenta criminala, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.