Vasile Blaga a declarat vineri ca nici el, nici partidul nu au "nicio treaba" cu dosarul Microsoft, precizand ca nu-i este "teama deloc" ca va ajunge la DNA.
El a subliniat ca a discutat si cu colegii din Colegiul Director al partidului faptul ca niciodata in istoria PDL nu a fost conditionata obtinerea unei functii publice de "cotizatii la partid".

"Niciodata in istoria acestui partid nu a fost conditionata obtinerea unei functii publice de cotizatii la partid. Niciodata. Aici, in sala, majoritatea dintre membrii Colegiului Director au fost ministri la un moment dat, niciunul dintre ei", a spus Blaga. El a adaugat ca nici el, nici partidul nu sunt implicati in dosarul Microsoft. "Nu are nici partidul si nici eu nu am nicio treaba cu dosarul Microsoft. Eu nu fac ce face doamna Udrea, nu acuz pe nimeni, acuzatii vor aduce doar procurorii", a mai spus Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.