Trei imigranti romani au fost arestati duminica, la Roma, sub acuzatia ca l-ar fi talharit si ucis pe un politician local, un medic pensionat, in acelasi caz fiind interogata si o romanca implicata intr-o relatie amoroasa cu victima, relateaza Corriere della Sera.

Crima a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica in Mentana, o suburbie a Romei.

Lucio Giacomoni, un medic pensionat in varsta de 71 de ani, consilier local si activist al partidului Forza Italia, a fost gasit mort in baia vilei sale din localitatea Mentana, plin de sange si prezentand urme de lovituri in zona fetei, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile italiene au depistat trei suspecti romani, plasati de justitie in arest preventiv dupa ce asupra lor au fost gasite obiecte furate din casa medicului ucis.

Medicul, care era divortat, nu era singur in locuinta in momentul jafului urmat de crima. Barbatul era cu o tanara romanca, audiata in prezent de carabinieri. "A fost un jaf", le-a spus femeia anchetatorilor.

Primarul localitatii Mentana, Altiero Lodi, a cerut prefectului Romei, Giuseppe Pecoraro, convocarea de urgenta a Comitetului pentru Ordine Publica, dupa crima care a socat intreaga comunitate de la periferia capitalei Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.