Paza de Coasta britanica a prezentat imagini de la o operatiune de salvare a cinci pescari, inclusiv a unui roman, a caror ambarcatiune s-a scufundat in Oceanul Atlantic, intre coastele Irlandei si cele ale regiunii britanice Scotia, scrie site-ul IrishCentral.com.

Cei cinci pescari plecasera din localitatea irlandeza Rossaveal, cu o ambarcatiune, spre insulele scotiene Hebride, zilele trecute, pentru a prinde macrou.

Ajunsi in larg, pescarii - patru irlandezi si un roman - au observat ca nava lor incepuse sa ia apa, in conditii de furtuna, astfel ca au solicitat interventia Pazei de Coasta britanice, scrie MEDIAFAX.

Pana la sosirea elicopterului Pazei de Coasta, ambarcatiunea se scufundase partial, iar cei cinci pescari sarisera in apa foarte rece a Oceanului Atlantic.

Echipajul elicopterului a reusit sa ii salveze pe toti cei cinci pescari, care au fost transportati in siguranta la tarm.

Cei cinci pescari, inclusiv romanul Victor L., au primit ingrijiri medicale pentru hipotermie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.