Confruntarile din estul Ucrainei s-au intensificat, ajungand la nivelul anterior Acordului de la Minsk, anunta generalul american Philip Breedlove, comandantul fortelor NATO din Europa.
"Situatia pe linia frontului nu este buna. Confruntarile s-au intensificat, ajungand la nivelul anterior acordurilor si, uneori, chiar depasindu-l", a afirmat Breedlove. "In unele zone, fortele proruse au avansat spre est, depasind linia de contact stabilita", precizeaza Breedlove.

Generalul NATO nu a putut confirma cifra de 9.000 de militari rusi care ar fi prezenti in Ucraina, avansata de presedintele Petro Porosenko.
"NATO a depistat sisteme de aparare antiaeriana si sisteme electronice folosite in trecut de trupele ruse. In prezent, vedem aceste tipuri de echipamente in estul Ucrainei", a spus Breedlove. Cel putin 41 de oameni au murit, in ultimele 24 de ore, in confruntarile din estul Ucrainei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.