Mick Jagger a infiintat o bursa de studiu dedicata domeniului modei, in memoria fostei sale iubite, designerul L'Wren Scott, care s-a sinucis in martie 2014.

Programul de studii prevede acordarea de burse pe o perioada de trei ani pentru studenti de la scoala de arta Central Saint Martins din cadrul Universitatii de Arta din Londra si va debuta in luna octombrie. Studentii care vor obtine bursele vor primi bani pentru plata cursurilor si pentru cheltuielile de intretinere. "Sunt foarte recunoscator sa primesc acest pachet de burse extrem de generos oferit de Mick Jagger in numele lui L'Wren Scott", a declarat Fabio Piras, director in cadrul scolii londoneze.

"Studentii nostri sacrifica multe pentru a putea urma aceste cursuri si muncesc foarte multe cand sunt aici. Sunt mandu de faptul ca aceste cursuri continua sa fie recunoscute ca avand o contributie majora la viitorul industriei modei la nivel mondial", a mai spus Piras. Moartea creatoarei de moda L'Wren Scott a socat, anul trecut, lumea modei, dar mai ales pe Mick Jagger, in varsta de 71 de ani. "Ma lupt inca sa inteleg cum a putut iubita mea si cea mai buna prietena sa-si ia viata astfel", a declarat Jagger in martie 2014. "Am petrecut multi ani minunati impeuna si am avut o viata extraordinara amandoi", a mai spus solistul trupei Rolling Stones.

L'Wren Scott s-a sinucis in martie 2014, prin spanzurare, in apartamentul sau din New York, la varsta de 49 de ani.

L'Wren Scott., al carei nume real, Luann Bambrough, a fost ales de parintii ei adoptivi, o familie mormona din statul Utah, a parasit statul natal si a devenit model la Paris. S-a mutat apoi la Los Angeles, unde a devenit un designer de renume, ale carei creatii vestimentare erau purtate de Madonna, Nicole Kidman, Oprah Winfrey si Penelope Cruz. Incepand din 2001, ea avea o relatie cu Mick Jagger, alaturi de care aparea adeseori la diverse evenimente mondene. The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, in Bucuresti.

Citeste si:
Mick Jagger a lansat o piesă cu ocazia ieșirii Angliei din carantină
Mick Jagger şi Dave Grohl au...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.