Autorul luarii de ostatici de vineri de la oficiul postal din Colombes, in apropiere de Paris, a fost retinut de fortele de ordine, iar ostaticii au fost eliberat.
In jurul orei 14.30 (15.30 ora Romaniei), mai multe surse din cadrul politiei au anuntat ca luarea de ostatici s-a incheiat, autorul a fost retinut, iar ostaticii eliberati. Initial, barbatul luase doi ostatici, dar unul reusise sa fuga. Nicio persoana nu a fost ranita. Pista terorista a fost exclusa rapid. Potrivit Le Parisien, autorul atacului ar fi un barbat cu antecedente psihiatrice, care a suferit o dezamagire amoroasa, scrie MEDIAFAX.

Luare de OSTATICI intr-un oficiu postal de langa Paris


Potrivit unei surse din cadrul anchetei, barbatul a intrat singur in oficiul postal in jurul orei 12.30, iar unii clienti au reusit sa fuga. Barbatul, cunoscut de politie ca un delincvent de drept comun, a sunat el insusi la politie afirmand ca este puternic inarmat, cu grenade si Kalasnikov, potrivit primelor elemente ale anchetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.