Politia franceza a fost mobilizata in localitatea Crepy-en-Valois unde cei doi suspecti in cazul atentatului de la Paris s-ar fi baricadat intr-o casa

Doua elicoptere Puma pentru transportul trupelor survoleaza in prezent localitatea Crepy-en-Valois, din departamentul Oise, dupa ce suspectii in cazul atentatului de la redcatia Charlie Hebdo au fost reperati la Villers-Cotterêts in cursul diminetii.

MASACRU in Paris: Atac ARMAT la sediul unui ziar! Cel putin 12 morti

Mai multe autovehicule ale jandarmeriei au fost de asemenea observate pe strazile din localitate. Potrivit postului France 3 citat de Le Figaro, cei doi suspecti s-ar fi baricadat intr-o casa din Crepy-en-Valois. Prefectura departamentului Oise a confirmat ca o operatiune de urmarire este in curs in localitate, scrie MEDIAFAX.

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo, care s-a soldat cu 12 morti si 11 raniti. Autorii atacului au fost identificati drept fratii Cherif si Said Kouachi, cunoscuti de serviciile franceze antiterorism, care au fost dati in urmarire.

Citeste siFata SANGEROASA a Europei: 10 atentate TERORISTE care au socat lumea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.