Doi suspecti inarmati au fost reperati in Aisne, in nordul Frantei, afirma Le Parisien, in editia electronica, in conditiile in care politia franceza ii cauta pe autorii atacului asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, Cherif si Said Kouachi.

Potrivit Le Parisien, doi barbati au fost reperati in cursul diminetii pe RN 2 la Villers-Cotterêts (Aisne). Cei doi suspecti circulau intr-o masina Renault Clio alba, cu placute de inmatriculare ascunse. Cei doi barbati purtau cagule si erau puternic inarmati.

Suspectii se indreapta inspre Paris si corespund semnalmentelor celor doi frati cautati de politie pentru atacul asupra saptamanalului francez, scrie MEDIAFAX.

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sangeros atac comis in Franta de un secol, respectiv un masacru cu arme Kalasnikov in plina sedinta de redactie la publicatia Charlie Hebdo. Autorii atacului au fost identificati drept fratii Cherif si Said Kouachi, cunoscuti de serviciile franceze antiterorism.

Citeste si: Cine sunt cei doi frati suspectati ca au comis atacul terorist din Paris


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.