Sapte persoane se afla joi in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti.

Sapte persoane se afla joi in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza AFP.

"Sapte persoane", a raspuns pentru postul de radio Europe 1 ministrul, intrebat care este numarul persoanelor aflate in prezent in arest preventiv. O sursa judiciara a declarat, la randul sau, ca au fost retinute sapte persoane, barbati si femei din anturajul celor doi frati identificati drept presupusii autori ai atacului si care inca nu au fost gasiti, scrie MEDIAFAX.

Anterior, premierul francez Manuel Valls anuntase "mai multe retineri si arestari preventive", fara a preciza numarul persoanelor vizate de acestea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.