Politia israeliana anunta inchiderea a doua cai principale de acces in Ierusalim imediat ce va incepe sa ninga.
Zapada a inceput sa cada miercuri dimineata pe platoul Golan, anexat de Israel, precum si in nordul tarii si la Hebron, in sudul Cisiordanie. Ninsori sunt asteptate in cursul dupa-amiezii si la Ierusalim, situat la 800 de metri altitudine, potrivit serviciilor de meteorologie.
Ca masura de precautie, politia a avertizat ca va inchide circulatia pe strazile nr. 1 si 443 care leaga Ierusalimul de Tel Aviv si aeroportul international Ben Gurion imediat dupa aparitia primilor fulgi de nea, scrie MEDIAFAX.

Aceasta masura a fost decisa pentru a se evita ca sute de soferi sa ramana blocati pe drumurile de acces in Ierusalim timp de ore intregi, ca in decembrie 2013. Scolile din Ierusalim, precum si universitatea ebraica din acest oras vor ramane inchise miercuri, la fel ca institutiile scolare din localitatile de la periferia Ierusalimului, in special in coloniile din Cisiordania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.