Americanul care a infiintat fondul speculativ Wainscott Capital Partners a fost ucis duminica in apartamentul sau luxos din Manhattan, a anuntat Politia din New York, relateaza AFP.

Presa americana scrie ca Thomas Gilbert, in varsta de 70 de ani, a fost impuscat de catre fiul sau, intr-o disputa. Ziarul The Wall Street Journal scrie, citand surse din cadrul politiei, ca Gilbert a fost ucis cu un glont in cap de catre un tanar care ar fi fiul sau.

Mama tanarului, in varsta de 30 de ani, este cea care a chemat serviciile de urgenta dupa ce l-a gasit pe Gilbert in camera sa cu un pistol alaturi, potrivit WSJ, scrie MEDIAFAX.

The New York Post, care citeaza tot surse din politie, a precizat ca Gilbert a fost omorat in timpul unei dispute cu fiul sau. Dupa aceea, tanarul a fugit. Un purtator de cuvant al politiei a declarat pentru AFP ca tanarul este dat in cautare. Thomas Gilbert a murit pe loc, potrivit purtatorului de cuvant.

Thomas Gilbert a infiintat fondul speculativ Wainscott Capital Partners Fund in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.