Studentii de la colegiul City Lit din Londra vor invata arta de a face fotografia de tip autoportret perfecta, in cadrul unui curs care promite sa le imbunatateasca intelegerea selfie-ului, informeaza dailymail.co.uk.

Cursul intitulat "Arta autoportretului" costa in jur de 132 de lire sterline, iar studentii trebuie sa aiba propriul "bat" pentru selfie. In timpul cursului, care va avea patru sedinte, studentii vor invata cum sa foloseasca lumina si detaliile semnificative. De asemenea, cei interesati de fotografie vor avea oportunitatea de a dezvolta noi idei pentru a face pozele mai relevante pentru scopurile lor.

Moda fotografiilor de tip selfie a inceput in jurul anului 2012 si nu pare sa dea semne ca ar slabi in intensitate. "Selfie" reprezinta o fotografie a unui utilizator realizata de el insusi cu o camera digitala, cu scopul de a o publica ulterior pe o retea de socializare.

Pozele de tip autoportret au capatat notorietate in ultimii ani, "selfie" numarandu-se chiar printre cele 150 de cuvinte si definitii noi care au fost adaugate in editia din 2014 a prestigiosului Dictionar Merriam-Webster. De asemenea, "selfie" a fost ales cuvantul anului 2013 de editorii Dictionarelor Oxford, lucrari de referinta ale limbii engleze, scrie MEDIAFAX.

Platforma online Twitter a declarat 2014 anul "selfie", dupa ce poza realizata la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de catre Ellen DeGeneres a fost redistribuita de peste trei milioane de ori, ceea ce a reprezentant un record. Trendul "Selfie" a devenit atat de popular, incat a fost realizata si o melodie, "#Selfie", de The Chainsmokers, care a depasit 270 de milioane de vizualizari pe Youtube.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.