Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a anuntat pe membrii Guvernului ca le-a anulat vacanta de Craciun, motivand ca anul acesta nu isi pot permite atat de multe zile libere, intr-o aluzie la situatia economica dificila din Rusia, relateaza CNN.
Presedintele rus a facut acest anunt joi, in timpul unei reuniuni a Guvernului, in conditiile in care Rusia sarbatoreste Craciunul pe rit vechi, la 7 ianuarie. "Guvernul si diferitele sale structuri nu isi pot permite vacante extinse, cel putin nu anul acesta", le-a spus Putin ministrilor, intr-un discurs difuzat de televiziunea de stat. "Stiti despre ce vorbesc", a continuat el, referindu-se la situatia economica dificila din tara.

"Am facut eforturi pentru a schimba structura economiei noastre (...), dar evenimentele recente arata ca nu a fost suficient", a adaugat presedintele, intr-o aparenta schimbare de ton fata de saptamana trecuta, cand a acuzat Occidentul pentru problemele economice ale Rusiei, sugerand chiar ca Statele Unite si Arabia Saudita au conspirat pentru a reduce pretul petrolului. "Dificultatile pe care le avem nu sunt doar de natura externa. Nu sunt doar din cauza unor sanctiuni sau limitari cauzate de situatia globala, ele sunt si rezultatul propriilor neajunsuri care s-au adunat in ultimii ani", a admis liderul de la Kremlin, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.