Jurnalistul american Dominic Di-Natale, corespondent al postului TV american Fox News, a murit la varsta de 43 de ani, iar primele informatii arata ca ziaristul s-ar fi sinucis din cauza unor probleme serioase de sanatate, potrivit autoritatilor din Colorado.

Dominic Di-Natale a fost gasit mort de un prieten, care l-a cautat miercuri, dupa ce si-a facut griji din cauza starii de spirit foarte proaste a jurnalistului, potrivit contactmusic.com.

Autoritatile din Jefferson County, din statul american Colorado, unde locuia ziaristul, spun ca Di-Natale s-ar fi sinucis din cauza unor probleme de sanatate foarte grave, despre care nu au fost oferite insa detalii, scrie MEDIAFAX.

"Suntem foarte intristati din cauza vestii despre decesul lui Dominic si oferim cele mai sincere condoleante familiei si prietenilor. Dominic Di-Natale a fost un jurnalist respectat si un membru important al echipei noastre care acoperea regiunea Orientului Mijlociu", a declarat un purtator de cuvant al postului TV Fox News.

Dominic Di-Natale a lucrat pentru mai multe institutii media si a relatat despre evenimente foarte importante, cum ar fi uciderea lui Osama bin Laden, revoltele din Egipt si protestele violente din Ferguson, Statele Unite, din luna noiembrie, declansate de uciderea de catre un politist a unui adolescent neinarmat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.