"Acest tip este atat de arogant, sunt sigur ca vorbeste despre el la persoana a treia", a spus presedintele american Barack Obama despre el insusi, zambind, in fata camerei, luni seara, la celebrul talk-show satiric al umoristului Stephen Colbert, relateaza AFP.

Invitat de umorist la emisiunea "The Colbert Report", difuzata de canalul Comedy Central, presedintele american s-a pus, cu o placere evidenta, in pielea celebrului animator, inainte de a raspunde la intrebarile delicate ale lui Stephen Colbert.

In timp ce Colbert a salutat cifrele bune ale ocuparii fortei de munca, Obama s-a felicitat si s-a lansat intr-un lung raspuns asupra necesitatii cresterii salariului minim. "Vi-l ofer, ati angajat o multime de oameni, in special secretari ai Apararii", l-a intrerupt umoristul, referindu-se la recenta numire de catre liderul de la Casa Alba a celui de-al patrulea sef al Pentagonului in doar sase ani.

"E adevarat, aceasta a ameliorat putin cifrele", a recunoscut Obama, amuzat.

Cum arata viata de zi cu zi a unui presedinte al Statelor Unite? Face el lucruri "normale", cum ar fi sa-si lase sosetele pe jos? "Absolut", a raspuns Obama razand.

In fond, ii place lui Barack Obama sa fie presedinte? "Ador aceasta meserie. Este un privilegiu extraordinar", a raspuns el, dupa care a dezvaluit ca sotia sa si cele doua fiice ale sale rad de urechile lui mari.

"Cand ma intorc acasa, Michelle, Malia si Sasha nu imi fac cadouri. Ele nu ma primesc ca un erou, ci sunt nemiloase cu mine"
, a recunoscut presedintele american, scrie MEDIAFAX.

Stephen Colbert, care initial s-a facut cunoscut la "Daily Show", prezinta de aproape zece ani "The Colbert Report", care cunoaste un mare succes in randul publicului.

De la anul, el va prelua emisiunea "Late Show" de pe CBS a lui David Letterman, care se pensioneaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.