Totodata, in sezonul rece turistii cauta in restaurante si supe, cele mai cerute fiind cele de pui. "In 2007-2008 aveam turisti care cereau vinuri din import, de 200 de lei sticla, si am avut si cereri pentru carne de antilopa sau chiar de crocodil. Un meniu festiv, cu bauturi incluse, costa in acei ani 120-140 de lei, iar acum nimeni nu mai cumpara meniu festiv mai scump de 100 de lei", a mai spus Bercea.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Când nu mai poți avea încredere în nimeni... ai încredere în sufletul tău
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
250.000 de clienți BT Pay economisesc prin Round Up
Sursa: futurebanking.ro
-
Parchetul European face percheziții în Botoșani: Fraudă de 160.000 de euro,...
Sursa: wall-street.ro