Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a declarat, vineri, ca nu va contribui deliberat la caderea Guvernului Ponta,

”Eu nu voi contribui in mod deliberat la caderea unui Guvern PSD chiar daca Ponta nu merita sa fie seful PSD. Stiu sa fac o distinctie pe interesele mai largi ale partidului si o persoana sau alta”, a spus Geoana, intrebat daca la o motiune de cenzura ar vota pentru caderea Guvernului. El a adaugat ca este de parere ca oricum guvernarea PSD nu va mai dura foarte mult.

Geoana renunta la functia de Inalt Reprezentant al primului-ministru

Din punctul meu de vedere, cu sau fara evolutii in grupurile parlamentare ale PSD, exista un dicton vechi care se aplica in Romania, «Castigatorul ia totul» si castigatorul alegerilor prezidentiale isi va forma majoritatea proprie. Cand? Este mai degraba o problema de calcul politic, decat de realitate strategica. Guvernarea PSD nu va mai putea sa dureze foarte mult. Cat va dura, va dura, dar nu va fi cu o sabotare din interior, nu este stilul meu, nu fac asa ceva”, a adaugat Geoana, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.