Cristina Kirchner a fost internata duminica seara intr-o clinica de la Buenos Aires din cauza unei "stari febrile infectioase", au anuntat serviciile presedintiei intr-un comunicat.
Kirchner, in varsta de 61 de ani, "prezinta o stare febrila infectioasa din cauza careia s-a decis sa fie spitalizata la Clinica Otamendi din Buenos Aires, in vederea unui tratament", se precizeaza in comunicat, semnat de catre medicii Marcelo Ballesteros si Ricardo Solla.
Presedinta argentiniana si-a reluat activitatea pe 21 octombrie, dupa un concediu de 48 de ore, din cauza unei faringite.

Kirchner s-a aflat intr-un concediu de doua zile si in iulie, din cauza unor dureri in gat si unei laringite. Concediul a fost prelungit timp de peste o saptamana, antrenand modificarea programului si amanarea unei vizite in Paraguay.
In urma cu peste un an, presedinta a fost operata de un hematom cerebral si si-a incetat activitatea timp de sase saptamani, iar rezultatele examenelor postoperatorii au fost pozitive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.