Lady Gaga o acuza pe Madonna ca nu ajuta tinerii artisti reaprinzand astfel conflictul cu regina muzicii pop care dureaza de mai multi ani.

Dupa ce i-a enumerat pe David Bowie, Queen, Freddie Mercury si Michael Jackson printre artistii care au avut cea mai mare influenta asupra sa, Lady Gaga a revenit la conflictul ei mai vechi cu Madonna.

"Mi-ar placea sa spun si Madonna. Dar lasati-ma sa va spun ceva. Daca as fi un artist consacrat (ca Madonna, n.r.), mi-ar placea sa ajut tinerii artisti", a declarat cantareata, in varsta de 28 de ani, intr-un interviu acordat Greek People Magazine.

Imediat, reporterul care i-a luat interviul a intrebat: "Ce vrei sa spui, ca Madonna nu are suflet?". Insa, Lady Gaga a raspuns: "Tu ai spus asta, nu eu!". De cand a explodat pe scena muzicii pop prin piese ritmate si costume de scena provocatoare, Lady Gaga a fost permanent comparata cu Madonna, considerata "regina muzicii pop".

Asemanarile dintre cele doua dive au fost considerate a fi atat de mari, incat la un moment dat Lady Gaga a fost chiar acuzata ca a plagiat una dintre piesele celebre ale Madonnei, in varsta de 56 de ani. Totodata, Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, nu a evitat in trecut sa se compare cu Madonna.

"Amandoua suntem femei americane de origine italiana, amandoua ne-am facut debutul pe scena underground din New York si amandoua am devenit celebre dupa ce ne-am vopsit parul blond", a declarat Lady Gaga. "Cred ca ceea ce avem in comun este faptul ca amandoua suntem neinfricate, amandoua avem mult nerv", a adaugat tanara cantareata americana.

La randul ei, Madonna nu a facut un secret din faptul ca este o admiratoare a cantaretei Lady Gaga si a putut fi vazuta in public la un concert al acesteia, alaturi de fiica ei Loudes, la New York, in 2009.

Madonna si Lady Gaga au aparut impreuna si intr-un episod al emisiunii de satira "Saturday Night Live", in octombrie 2009, cand au mimat o scena de "bataie", inainte de a se saruta si "impaca" in fata telespectatorilor. Insa relatia dintre cele doua dive pare sa se fi racit incepand din 2011, cand Lady Gaga a fost nevoita sa se apere in presa de acuzatia ca hitul ei "Born This Way" ar fi plagiat celebra piesa "Express Yourself" pe care Madonna a lansat-o in anii '80.

Citeste si:
Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc
Motivul pentru care Madonna...

"Sunt compozitoare. Compun multe piese. De ce as incerca sa lansez un cantec si sa cred ca voi pacali pe toata lumea? E o acuzatie complet ridicola. Va voi privi drept in ochi si va spun ca nu sunt nici suficient de proasta, nici suficient de idioata sa cred ca voi sunteti suficient de prosti si suficient de idioti incat sa nu realizati ca eu as fi furat un cantec", a declarat Lady Gaga pentru revista muzicala britanica New Musical Express.

Pe de alta parte, in acest an, Madonna a criticat-o pe Lady Gaga ca o copiaza, in versurile unui cantec de pe viitorul album de studio al cantaretei, care a fost publicat pe internet fara permisiunea sa. In acest cantec, intitulat "Two Steps Behind Me", Madonna o compara pe Lady Gaga cu "o sora mai mica, fara personalitate", potrivit tabloidului britanic The Sun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.