Mariah Carey si Nick Cannon, care si-au anuntat despartirea in luna august, dupa sase ani de casnicie, se lupta pentru custodia celor opt caini pe care i-au crescut impreuna.

Cantareata Mariah Carey si Nick Cannon si-au impartit averea de 522 de milioane de dolari fara probleme, gratie contractului prenuptial pe care l-au semnat atunci cand s-au casatorit. Dar cei doi nu reusesc sa se inteleaga asupra custodiei celor opt caini ai lor: The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty Jackson, Cha, Jackie Lambchops, JJ si Speak E Beans, potrivit Sunday Express.

Carey si Cannon s-au separat in luna august, iar in septembrie cantareata americana a depus actele pentru divort, la scurt timp dupa ce sotul ei a publicat pe Twitter o serie de mesaje in care a negat informatiile potrivit carora ar fi spus ca mariajul sau trece printr-o perioada dificila. Totusi, se pare ca acele mesaje au fost publicate prea tarziu, intrucat Mariah Carey este decisa sa divorteze, chiar daca Nick Cannon a intrebat-o daca doreste sa consulte mai intai un consilier marital.

Nick Cannon ar fi declarat in luna august ca "exista niste probleme in paradis", atunci cand jurnalistii americani i-au pus intrebari despre casnicia sa. "«Probleme in paradis» reprezinta cea mai prosteasca fraza pe care am auzit-o vreodata! Nu as spune niciodata asa ceva", a scris Nick Cannon pe Twitter, in septembrie. Presa americana relata in urma cu doua luni ca Nick Cannon le-ar fi marturisit unor prieteni ca el si Mariah Carey locuiesc in case diferite de mai multe luni, iar sotia sa i-a acordat permisiunea sa ii scoata din Los Angeles pe gemenii cuplului, Moroccan si Monroe, in varsta de trei ani, intrucat "el stia prea bine ca o supara foarte tare atunci cand vorbeste in presa despre viata de familie".

"Am lipsit de pe retelele de socializare in ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia sa vorbesc despre asta. Ca sa fie clar: nu am facut - si nici nu voi face - nicio declaratie despre casnicia mea", a scris rapperul american, intr-un mesaj publicat pe Twitter.

Citeste si:
Spania introduce custodia animalelor de companie în caz de divorț
Spania introduce custodia...

"Ceea ce ma enerveaza cel mai mult este atunci cand aud diverse persoane barfind-o pe Mariah Carey. Ii voi fi pentru totdeauna indatorat pentru ca m-a binecuvantat cu doi copii. O voi iubi pentru totdeauna, neconditionat, pentru acest lucru, dar si pentru altele. Mariah Carey este o mama minunata si am incredere deplina in ea. O iubesc pe Mariah Carey si asta nu se va schimba", a adaugat Nick Cannon.

In schimb, Mariah Carey a pastrat tacerea pe retelele de socializare si nu a vorbit despre viata de familie in ultimele luni, alimentand astfel zvonurile despre divortul ei iminent de Cannon. Mariah Carey s-a casatorit cu cantaretul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", in 2008. Gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011.

Daca pentru Cannon acesta a fost primul sau mariaj, cantareata americana a fost casatorita si cu producatorul muzical Tommy Motola, in perioada 1993 - 1998.

Citeste si:
8 imagini cu Kim Kardashian, pe care Kanye West ar vrea sa le uite
8 imagini cu Kim Kardashian,...

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop in 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat in aprilie 2008, s-a vandut in peste 1,3 milioane de copii doar in Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 in Billboard Hot 100, datorita piesei "Touch My Body". Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie in clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 in Billboard Hot 100, in ultimele decenii. Prima pozitie a acestui clasament este ocupata de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Citeste si:
VIDEO Mariah Carey, reacție neașteptată când s-a vaccinat...
VIDEO Mariah Carey, reacție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.