Ricchi e Poveri, una dintre cele mai faimoase formatii pop italiene va concerta in 6 octombrie la Targu Mures, la ”Zilele culturale” ale orasului.

Purtatorul de cuvant al Primariei Targu Mures, Aurel Trif, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca trupa italiana Ricchi e Poveri va sustine un concert alaturi de Orchestra San Remo in Parcul Municipal, luni, in 6 octombrie, de la ora 19.00, in cadrul evenimentului “Simfonii de toamna - Zilele culturale targumuresene”, din perioada 4-11 octombrie.

Contractul cu Ricchi e Poveri este confidential, dar valoarea lui se acopera in mare parte din sponsorizari. Publicul are intrare libera la toate evenimentele organizate in cadrul «Zilelor culturale targumuresene», deci si la acest concert”, a spus Trif.

In cadrul manifestarilor, vor mai sustine concerte Anda Adam, Directia 5, Vizi Imre, Alex Velea, Holograf, Andra, Voltaj, dar si solisti si trupe din Ungaria si Italia. Totodata, vor avea loc concerte ale Filarmonicii de Stat din Targu Mures si ale Filarmonicii de Stat “Transilvania” din Cluj Napoca. La ”Zilele culturale” al orasului se vor mai desfasura “Gala Filmelor Maghiare”, in cadrul careia vor fi prezentate peliculele “De ce fierbe copilul in mamaliga” si “Katalin Varga”, si “Gala Filmelor Romanesti”, in programul careia figureaza “Quod erat demonstrandum” si “America, venim!”, intre invitatii de onoare numarandu-se actorii Hilda Peter, Mihai Calin si Ofelia Popii.

Totodata, Teatrul National din Targu Mures va sustine mai multe spectacole si va fi organizata si o expozitie de masini “Old Timer”, precum si alte evenimente. Una dintre cele mai faimoase formatii pop italiene, Ricchi e Poveri a lansat de-a lungul carierei sale 19 albume de studio, care s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.