Mai multi politisti din New York s-au ingrasat atat de mult incat comandantul le-a cerut bani pentru a dota o sala a sediului lor cu echipament sportiv.

Unii ofiteri de la Divizia de afaceri comunitare au ajuns la o greutate de aproximativ 135 de kilograme si nu au conditia fizica necesara pentru a urmari un suspect, daca ar fi solicitati in acest sens, au declarat surse citate de publicatia americana.

"Majoritatea sunt patetic de grasi (...). Stau mult pe scaun si mananca Twinkie la birou", a afirmat o sursa. Pentru a-i ajuta sa slabeasca, inspectorul Ellen Chang le-a ordonat acestora sa puna cate 30 de dolari fiecare pentru a-si dota sediul din East 12th Street cu o sala de sport, au precizat sursele citate.

Unii ofiteri resping ideea de a face sport si critica planurile inspectorului, fiind nemultumiti ca trebuie sa finanteze sala de sport. Dar Chang nu renunta si le spune adesea politistilor supraponderali: "Ar trebui sa mergeti la sala". Ea a negat insa ca politistii ar fi fost nevoiti sa dea bani pentru programul de fitness, precizand ca a folosit bani din "fondul de rezerva" al politiei din New York. "Am pus chiar bani din propriul buzunar", a adaugat ea. Divizia de afaceri comunitare se ocupa de relatiile politiei cu diferite grupuri comunitare si nu implica eforturi fizice din partea celor aproximativ 30 de politisti ai sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.