Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea se va ameliora ca aspect, iar la amiaza valorile termice vor fi usor mai ridicate decat in ziua precedenta in cea mai mare parte a țarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si in estul teritoriului, unde izolat va mai ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sud-estice si in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade, mai scazute, spre 0 grade, in depresiunile Carpaților Orientali unde se va forma bruma. Izolat se va semnala ceața.
  • Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, iar in estul si sud-estul țarii, precum si la munte vantul va avea intensificari temporare. Temperaturile maxime, mai ridicate decat in zilele precedente, vor fi cuprinse intre 16 si 23 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 13 grade, mai mici, spre -3 grade in depresiunile intramontane, unde se va produce bruma. Izolat se va semnala ceața.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.