O inregistrate video facuta de Statul Islamic a fost publicata de curand ca si raspuns la promisiunea lui Barack Obama de a distruge gruparea.

"Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak", a declarat Obama, intr-un discurs rostit in urma cu o saptamana, la Casa Alba. "Obiectivul nostru este clar: vom slabi si intr-un final vom invinge Statul Islamic", a subliniat presedintele american, apreciind ca jihadistii sunniti care au decapitat doi jurnalisti americani apartin "unei organizatii teroriste care nu are alta viziune decat masacrul celor care i se opun".

Publicat de centrul media Al-Hayat, care a difuzat si inregistrarile cu decapitarile a doi jurnalisti americani, filmul de 52 de secunde este o succesiune de imagini cu explozii in slow-motion, combatanti care trag cu mitraliere, flacari si masini aruncate in aer de bombe, toate pe fundalul unei muzici apocaliptice, scrie mediafax. Nimeni nu vorbeste in aceasta inregistrare video, care se termina cu urmatoarele cuvinte care apar succesiv pe ecran: "Flacarile Razboiului: Lupta abia a inceput", "va urma".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.