Politia australiana a prezentat scuze joi, dupa ce a uitat pe aeroportul din Sydney o valiza plina cu explozibil plastic, destinata antrenamentelor cainilor, si gasita patru saptamani mai tarziu de o pasagera, transmite AFP.

Femeia a primit aceasta valiza in locul bagajului sau avariat si, cand a ajuns la domiciliul sau marti, a descoperit explozibilii, 230 de grame de plastic. Ea a alertat politistii din comisariatul Cessnock, situat la circa 150 de kilometri de Sydney, care au evacuat zona ca masura de precautie, inainte de a stabili provenienta valizei.

Conform politiei federale, explozivul plastic nu era armat. Valiza a fost abandonata intr-un terminal pentru zboruri nationale, dupa un antrenament la 14 august, scrie MEDIAFAX.

"Instructorul de caini care a lasat obiectul din lipsa de atentie a fost identificat si va fi vizat de o ancheta interna", a afirmat comandantul politiei aeroportuare, Wayne Buchhorn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.