Rusia si-a exprimat parerea despre acordul de asociere a Ucrainei cu UE printr-un "proiect de acord" trimis la Bruxelles si la Kiev.

"Am pregatit si transmis colegilor nostri ucraineni si europeni un proiect de acord privind intrarea in vigoare a Acordului de Asociere" incheiat intre Ucraina si Uniunea Europeana, a afirmat Uliukaev, in cursul unei intalniri cu presedintele rus, Vladimir Putin.

Acest proiect de acord include o lista de 144 de produse rusesti pe care Moscova spera sa le vada scutite de taxe pe piata ucraineana, a adaugat el, mentionand ca ele sunt "cele mai sensibile pentru Rusia".

"Daca colegii nostri nu vor da dovada de intelegere, avem un mecanism pentru a ne proteja produsele impotriva riscurilor" pe care le implica, potrivit Moscovei, Acordul de Asociere dintre Ucraina si Ununea Europeana, a avertizat ministrul rus, fara a face alte precizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.