Mai mult de 12 persoane au fost omorate in timpul vizitei pe care premierul american, John Kerry, se afla intr-un vizita neoficiala in capitala Irakului, Bagdad.

Cel putin 31 de persoane au fost de asemenea ranite intr-un atentat sinucigas cu masina-capcana, urmat de explozia unui alt vehicul, potrivit bilantului oferit de oficiali irakieni. Sursele citate au precizat ca atacurile s-au produs in apropierea unui baraj al politiei, intr-un cartier din estul Bagdadului, anunta MEDIAFAX.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a sosit miercuri intr-o vizita neanuntata la Bagdad, pentru a-si exprima sprijinul fata de noul Guvern irakian in lupta sa impotriva insurgentilor din gruparea Statul Islamic, care controleaza o parte a tarii.

Seful diplomatiei americane a efectuat vizita la Bagdad in cadrul unui vast turneu in Orientul Mijlociu, menit sa consolideze o coalitie de peste 40 de tari impotriva insurgentilor din gruparea Statul Islamic, care provoaca teroare in regiuni din Siria si Irak.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.