In urma prabusirii unei cladiri, duminica, la Rosny-sous-Bois, in apropiere de Paris, sapte persoane si-au pierdut viata.

Cadavrul unei a saptea victime a fost localizat luni dimineata de pompieri. Este vorba despre o femeie octogenara care locuia la primul etaj al imobilului, a precizat prefectul Philippe Galli. Echipele de salvare cauta si ultimul disparut, un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani care locuia la parterul cladirii.

Unsprezece persoane au fost ranite, dintre care patru grav, in explozia de duminica dimineata. Printre cei sapte morti se numara o femeie in varsta de 40 de ani si cei doi copii ai ei, cu varste de 14 si, respectiv, 18 ani, dar si un copil in varsta de aproximativ zece ani, o femeie de 46 de ani si un alt adult.

Cautarile printre ruinele cladirii, situate la Rosny-sous-Bois la periferia de est a Parisului, au continuat luni dimineata. Sansele de a gasi supravietuitori sunt insa "foarte, foarte mici", a declarat prefectul. Cavitatile care se pot forma sub daramaturi si le pot oferi buzunare de aer eventualilor supravietuitori "au fost explorate" pana la subsol. Molozul ramas este compact.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.