O cladire s-a prabusit duminica dimineata in Paris explozie provocata probabil de o acumulare de gaze, omorand un copil si ranind alte zece persoane.

Patru dintre raniti sunt in stare grava, a declarat prefectul din Seine-Saint-Denis, Philippe Gally, conform MEDIAFAX.

"Este o explozie provocata cel mai probabil de o scurgere de gaze", a afirmat la randul sau ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, care s-a deplasat la locul tragediei. Trebuie totusi sa "ramanem prudenti", nu exista in prezent "nici o certitudine cu privire la originea acestei explozii", a adaugat el.

Prefectul a confirmat ca exista "suspiciuni puternice" privind o scurgere de gaze.

"Ne asteptam sa mai gasim victime sub daramaturi", a afirmat un pompier, precizand ca inca mai pot fi descoperite persoane in viata, intr-un termen de 12 pana la 24 de ore de la prabusire. Echipele de interventie cauta sase adulti si cinci copii, conform prefectului. Prabusirea cladirii s-a produs la periferia estica a Parisului, cu putin inainte de ora 08.00 (09.00, ora Romaniei). Pompierii cautau victime printre daramaturi cu ajutorul cainilor specializati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.