Lee Daniels, regizorul filmului "Majordomul", se confrunta cu un proces de 25 milioane de dolari, fiind acuzat de antreprenorul Damon Dash ca nu l-a platit si nu i-a acordat drepturile de productie cuvenite, dupa ce acesta ar fi investit in proiectele cineastului.

Avocatii lui Damon Dash, care este fostul manager si partener de afaceri al rapperului Jay-Z, au completat mai multe citatii, prin care este notificat procesul intentat de acesta la Tribunalul de Stat din Manhattan, New York.

Damon Dash sustine ca a contribuit la finantarea mai multor filme si productii pentru televiziune ale lui Lee Daniels, inclusiv "Majordomul/ Butler", "Precious: Dupa romanul 'Push' de Sapphire/ Precious" si "Baiatul cu ziarele/ Paperboy".

Astfel, Damon Dash cere daune de 25 milioane de dolari de la Lee Daniels si un milion de dolari de la Simone Sheffield, care este coproducator al filmelor regizate de Daniels, potrivit Internet Movie Database.

Natraj Bhushan, unul dintre avocatii lui Dash, a declarat ca va completa o plangere detailata dupa ce va fi inmanata citatia, iar Daniels si Sheffield vor avea sansa sa raspunda acuzatiilor.

Pe de alta parte, reprezentantii companiei de productie a regizorului, Lee Daniels Entertainment, nu au dorit sa comenteze acuzatiile aduse. Nici reprezentantii companiei lui Sheffield, Canyon Entertainment, nu au comentat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.