Avionul companiei Air Algérie care s-a prabusit joi cu cel putin 116 pasageri la bord, dintre care aproximativ 50 de francezi, a fost localizata, "dezintegrata".

Avionul disparut a fost localizat in regiunea Gossi, "in apropierea frontierei cu Burkina Faso", a anuntat, in cursul noptii de joi spre vineri, presedintia franceza, confirmand o informatie in acest sens oferita anterior de autoritatile din Burkina Faso.

"Aparatul a fost clar identificat, in pofida faptului ca este dezintegrat", a precizat aceeasi sursa, adaugand ca un "detasament militar francez a fost trimis la fata locului pentru a securiza zona si pentru a colecta informatiile preliminare".

Presedintele francez Francois Hollande si-a exprimat "solidaritatea" fata de familiile si apropiatii victimelor.

Potrivit companiei Air Algérie, avionul a decolat de la Ouagadougou, cu peste 110 pasageri si sase membri ai echipajului, cu destinatia Alger in cursul noptii de miercuri spre joi. El a disparut de pe ecranele radar dupa 50 de minute de la decolare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.