Hans de Borst, un olandez care si-a pierdut fiica in varsta de 17 ani in teribilul accident aviatic din estul Ucrainei, i-a trimis o scrisoare emotionanta presedintelui rus Vladimir Putin in care ii "multumeste" ca i-a ucis copilul, relateaza telegraph.co.uk.

Barbatul il considera pe liderul de la Kremlin vinovat pentru catastrofa aviatica in care si -au pierdut viata cele 298 de persoane.

„Domnule Putin,

Dle. Putin, mii de multumiri liderilor separatisti din guvernul ucrainian pentru ca au ucis-o pe draga si singura mea fiica, Elsemiek.

Elsemiek urma se dea examenul de bacalaureat anul viitor, alaturi de prietenele ei cele mai bune, Julia si Marina. Invata foarte bine la scoala. Dupa liceu ar fi vrut sa studieze ingineria si abia astepta sa intre la facultate! Dintr-o data ea nu mai exista! Avionul in care se afla a fost doborat in aer, deasupra unei tari straine unde era in desfasurare un razboi.

Domnilor sper ca sunteti mandri ca ati inclus-o pe ea si viata ei scurta in razboiul vostru. Sper ca va mai puteti uita in oglinda dupa ce ati facut!

Va multumesc inca odata.

Cu sinceritate,

Tatal lui Elsemiek, Hans de Borst, a carui viata este ruinata de tine!“

Citeste si Lavrov: Rusia sustine o ancheta obiectiva privind accidentul aviatic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.