Principesa Irina a pledat miercuri vinovat in dosarul privind participarea la o retea de lupte de cocosi in statul american Oregon.

Irina si sotul ei, John, au acceptat o intelegere prin care Guvernul renunta la acuzatiile de utilizare a cocoslor in lupte si de conspiratie in vederea incalcarii legii cu privire la bunastarea animalelor.

Sentinta va fi pronuntata pe data de 22 octombrie. Guvernul intentioneaza sa ceara o perioada de proba si o confiscarea sumei de 200.000 de dolari, informeaza MEDIAFAX.

Sotii Walkers au fost arestati dupa ce autoritatile au anuntat ca ei au organizat cel putin zece lupte de cocosi in perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.

Cocosii aveau atasate cutite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare si li se vindea mancare si bautura, potrivit rechizitoriului.

Procurorii au afirmat ca sotii Walkers au impus spectatorilor o taxa de 20 de dolari pentru a vedea luptele de cocosi, iar numarul total de spectatori pe zi depasea 100.

Cuplul castiga bani, de asemenea, din vanzarile de alcool.

Irina Walker este cea de-a treia fiica a fostului rege al Romaniei, Mihai I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.