Sase straini, inclusiv o femeie din Republica Moldova, au murit marti in accidentul de metrou de la Moscova, soldat cu 22 de victime, potrivit unor surse citate de agentii rusesti de presa.

Potrivit agentiei Interfax, care citeaza o sursa din cadrul serviciilor de urgenta ale capitalei ruse, doi barbati din China, in varsta de 33 si 40 de ani, doi tadjici, in varsta de 24 si 25 de ani, un cetatean din Kirgizstan, in varsta de 24 de ani, si o femeie in varsta de 46 de ani din Republica Moldova au murit in accident.

De asemenea, o femeie in varsta de 32 de ani de la Koloma, o localitate din regiunea moscovita, a murit in accident. Locul de resedinta a altor cinci victime urmeaza sa fie stabilit, restul fiind locuitori ai capitalei. Potrivit agentiei Itar-Tass, care citeaza o sursa medicala de la Moscova, bilantul victimelor a ajuns la 22 de morti.

"Numarul total al ranitilor este de 162; 22 de persoane au murit", a declarat aceasta sursa.

Doi suspecti au fost arestati dupa deraierea unei rame de metrou la Moscova care a provocat moartea a 22 de persoane, cel mai grav accident inregistrat vreodata la metroul moscovit, a anuntat miercuri Comitetul rus de ancheta.

"Anchetatorii au arestat doi suspecti pentru incalcarea normelor de securitate in domeniul transporturilor", a anuntat Comitetul, principalul organ insarcinat cu efectuarea investigatiilor penale in Rusia, precizand ca este vorba despre doi supraveghetori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.