Danezul Nicklas Pedersen, in varsta de 23 de ani, de profesie tamplar, a castigat finala concursului Mister World 2014, organizata in Marea Britanie.

Reprezentantul Danemarcei i-a devansat in finala acestui concurs de frumusete masculina pe nigerianul Emmanuel Ifeanyi Ikubuse, clasat locul al doilea, si pe mexicanul Jose Pablo Minor, clasat pe locul al treilea, la capatul mai multor probe, care au inclus intreceri sportive, concursuri multimedia, defilari de moda, dar si un antrenament alaturi de trupele de comando britanice.

La acest concurs, care s-a desfasurat duminica, au participat reprezentanti din 46 de tari, iar castigatorul a primit un cec de 50.000 de dolari.

Potrivit organizatorilor, Nicklas Pedersen a castigat concursul gratie "bunelor sale performante pe durata intregii competitii, carora li se adauga un chip frumos, o personalitate puternica si un caracter de invingator, care i-au oferit atributele necesare pentru a deveni Mister World".

La randul sau, castigatorul, care este de profesie tamplar si isi doreste sa isi infiinteze propria companie, spune ca este "cel mai norocos barbat din lume" si ca se bucura "din plin de viata".

Concursul Mister World 2014 a fost organizat in complexul Riviera Centre din orasul Torbay, situat in comitatul britanic Devon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.