Un consilier local membru al formatiunii Partidul Independentei Marii Britanii (UKIP) a declarat ca romanii sunt niste "paraziti", denuntand, in alta ordine de idei, si orientarea sexuala a lui Elton John, pe care l-a numit "pervers", scrie The Independent.

Dave Small, care tocmai a fost ales conslier local in Redditch (regiunea britanica Worcestershire), risca sa fie exclus din UKIP dupa ce a descris homosexualii drept "perversi" si imigrantii o "pleava care aduna bani".

Intr-o serie de comentarii postate pe Facebook, Small a declarat ca "imigrantii musulmani" au adus tuberculoza in Marea Britanie, transmite MEDIAFAX.

Intr-o postare intitulata "Musulmanii si amenintarea pe care o reprezinta pentru modul nostru de viata", Small a afirmat ca imigrantii din Mali si Romania sunt niste "paraziti".

"Tara noastra, care era mareata pe vremuri, a devenit cosul de gunoi al tuturor oamenilor care vin aici pentru a primi bani", a comentat Small.

Referindu-se la cantaretul Elton John, Dave Small l-a numit "pervers", spunand ca astfel de oameni nu ar trebui sa aiba dreptul sa se casatoreasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.