Un roman in stare de ebrietate a patruns prin efractie in vila actorului american George Clooney, situata in nordul Italiei, pe malul Lacului Como, barbatul reusind sa fure o sticla de bautura, el explicand ca era ziua lui si cauta bani.

Barbatul a sarit gardul si a patruns, miercuri seara, in curtea Vilei Oleandra, apartinand actorului George Clooney. Proprietatea este situata in localitatea Laglio, pe malul Lacului Como, in regiunea Lombardia (nordul Italiei).

Barbatul a luat o sticla de bauturi alcoolice din bucutaria de vara a proprietatii, dupa care a incercat sa patrunda in vila, fortand usa de la intrare. A fost observat de o angajata a proprietatii, care a alertat carabinierii, astfel ca suspectul a fost retinut in scurt timp.

Conform ziarului La Repubblica, suspectul este un roman in varsta de 29 de ani, fara domiciliu si avand cazier.

George Clooney nu este in Italia in aceasta perioada, dar in vila locuieste personalul de intretinere.

Potrivit Corriere della Sera, barbatul era in stare avansata de ebrietate. "Este ziua mea, m-am gandit sa intru aici. Cautam bani, eram pregatit sa incendiez casa", a declarat suspectul, citat de MEDIAFAX.

Presa din Italia speculeaza ca George Clooney urmeaza sa vina curand la proprietatea de pe malul Lacului Como insotit de logodnica sa, Amal Alamuddin. George Clooney a cerut-o in casatorie in aprilie pe Amal Alamuddin, o avocata londoneza specializata in drepturile omului originara din Liban, iar casatoria este programata in septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.