Jihadistii din gruparea Statul Islamic al Irakului si Levantului (ISIL) au anuntat crucificarea a doi prizonieri, in nord-estul Siriei.

Gruparea terorista a executat sapte prizioneri, dupa ce acestia au fost acuzati de comiterea unui atac cu grenade asupra „luptatorilor“ lor, in orasul Raqqa, aflat pe Valea Eufratului, scrie adevarul.ro.

Executiile au fost anuntate in doua mesaje publicate pe Twitter: „In urma cu zece zile, atacatori necunoscuti au aruncat o grenada inspre un luptator ISIL, in rondul Naim. Un civil musulman a ramas fara un picior si un copil a fost ucis“. „Luptatorii nostri au blocat drumurile si au reusit sa ii captureze. Apoi i-au gasit si pe ceilalti membri ai retelei“.

Unul dintre barbati are infasurat in jurul lui un banner pe care scrie: „Acest om a luptat impotriva musulmanilor si a aruncat o grenada in acest loc“.

Abu Ibrahim Alrquaoui, autointitulat fondatorului grupului „Raqqa este macelarita in tacere“ este autorul fotografiilor cu persoanele executate, care au circulat in intreaga lume, potrivit thedailybeast.com.

Sursa foto: Twitter


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.