Mogulul media Pat Robertson a avertizat ca saptamana viitoare Pamantul ar putea fi lovit de un asteroid gigant, care va aduce sfarsitul lumii.

Potrivit huffingtonpost.com NASA urmeaza sa anunte ca Pamantul a fost lovit de un numar mai mare de asteroizi decat cel previzionat. Robertson sustine ca una dintre aceste roci ar putea confirma profetia "sfarsitului lumii", asa cum a prezis in cartea sa din 1995 ("The end of the age").

"Vorbeste despre un asteroid care va lovi Pamantul. Nu vad ce altceva indeplineste cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decat lovitura unui asteroid. Nu stiu ce altceva ar putea face marile sa se agite, cerul sa se intunecere, luna si soarele sa nu mai lumineze", a pus Robertson.

"Pregatiti-va si rugati-va la Dumnezeu", a avertizat el, intr-un videoclip postat pe internet. "Ar putea fi saptamana viitoare sau intr-o mie de ani de acum incolo, dar vrem sa fim pregatiti indiferent cand va veni timpul", a adaugat Robertson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.