Case si gospodarii din mai multe localitati dambovitene au fost inundate in urma ploilor torentiale din ultimele ore, 15 persoane, intre care sapte copii, care au ramas peste noapte in carute in apropierea unui rau fiind scoase de pompieri dupa ce au ramas blocate de apele crescute ale raului.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita intervin, sambata, pentru evacuarea apei din mai multe locuinte gospodarii inundate in urma ploilor abundente din ultimele ore, anunta MEDIAFAX.

Astfel, conform datelor furnizate de ISU, pompierii damboviteni intervin cu motopompe pentru evacuarea apei in municipiul Moreni, pe strada I.L. Caragiale, unde au fost inundate o casa si cinci gospodarii, precum si in comuna Cojasaca, satul Iazu, unde trei case sunt inundate si in comuna Visina unde a apa a intrat intr-o locuinta.

Tot in judetul Dambovita, sambata dimineata, 15 persoane, intre care sapte copii, au ramas izolate, in sapte carute, in mijlocul apelor umflate ale raului Dambovita. Oamenii au ramas peste noapte cu carutele langa un pod in constructie peste raul Dambovita, in localitatea Manesti, iar dimineata, cand s-au trezit, au constatat ca apele raului se umflasera si inconjurasera atelajele.

Pompierii au intervenit cu veste de salvare si au adus in zona un tractor cu remorca.

Cei sapte copii si patru femei au fost scosi dintre ape cu tractorul, in timp ce barbatii impreuna cu pompierii au scos din albia raului carutele, nicio persoana nefiind ranita in urma incidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.