Un sud-coreean de 22 de ani a fost arestat pentru ca si-a lasat fiul, in varsta de doi ani, sa moara de foame cata vreme el se juca pe calculator.

Sud-coreeanul isi petrecea tot timpul prin internet cafe-uri jucandu-se pe calculator si se intorcea acasa o data la trei zile sa-si hraneasca fiul. Utlima oara a lipsit de acasa mai mult de trei zile si cand s-a intors si-a gasit baiatul decedat.

Barbatul, al carui nume de familie este Chung, a fost arestat dupa ce cadavrul copilului sau a fost descoperit intr-o geanta in gradina blocului.

Si-a parasit locuinta timp de 10 zile in total. Si-a neglijat fiul si l-a lasat sa moara. S-a speriat cand s-a gandit ca vecinii ar putea descoperi ceea ce a facut”, a declarat Kwon Chang-Hyun, ofiter de politie, potrivit nydailynews.com. Politistii au stabilit ca barbatul a tinut trupul neinsufletit al copilului in casa timp de o luna.

In clipul video se observa cum Chung intra in lift, ca si cum nimic nu s-ar fi petrecut, cu o geanta in mana (in care ar fi avut corpul baiatului sau) si iese din bloc sa-l duca in gradina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.