Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, sambata, ca doreste sa devina presedintele Romaniei, dar nu vrea sa fie un presedinte "momaie", care sa asiste "cum diversi domni isi taie bucati din Romania, asa cum au taiat fier vechi, si fac cu ea ce vor".

"Ponta vorbeste despre un presedinte linistit, cumintel, care sa cumpere covrigi cu Dragnea si cam atat. Eu le dau cati covrigi vor ei, dar sa fie limpede ca, atata vreme cat romanii doresc sa isi aleaga presedintele, nu doresc sa il aleaga ca sa faca poze la ocazii, ci ca sa aiba un rol major de jucat in fruntea statului roman. Eu vreau sa fiu presedintele Romaniei, nu vreau sa fiu un presedinte momaie, care sa asiste la modul in care diversi domni isi taie bucati din Romania, asa cum au taiat fier vechi si fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucati din Romania", a declarat Crin Antonescu, sambata, la Cluj-Napoca, la lansarea regionala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare.

Potrivit acestuia, cei pe care premierul Victor Ponta ii declara ca fiind "reazemul PSD", Mazare, Duicu, Nicolescu, nu vor doar sa nu fie hartuiti, nu vor doar sa nu fie persecutati de un presedinte ostil, "ci doresc sa fie ei si clientela lor deasupra legii".

"Ceea ce simt este ca daca acestia pun mana si pe Presedintie vor folosi instrumente impotriva adversarilor politici, impotriva celor care misca. Pentru ca ce face baronul intr-o bucata din Romania? Pune stapanire pe ea astfel incat nimic in economie, in presa, nu mai misca fara aprobarea lui. Cand acesti oameni pun mana pe institutiile judiciare prin intermediul Presedintiei, asta se va intampla cu toata tara", a mai spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.