Viceministrul rus de externe, Serghei Riabkov, sustine ca Moscova si Washingtonul nu au ajuns la un "plan comun" in ceea ce priveste criza din Ucraina.

"Inca nu avem un plan comun. Avem viziuni diferite cu privire la situatia (din Ucraina). Exista un schimb de opinii, dar nu putem spune ca am ajuns la o solutie", a declarat Riabkov, citat de agentia Ria Novosti, in contextul in care sefii diplomatiilor rusa si americana, Serghei Lavrov si John Kerry, urmeaza sa sa intalneasca duminica, la Paris.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a sunat vineri pe Barack Obama, pentru a discuta, potrivit Casei Albe, despre propunerea americana pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde a inceput campania electorala in vederea alegerilor prezidentiale, planificate sa aiba loc pe 25 mai.

"In comunicatul de presa cu privire la aceasta conversatie telefonica, Casa Alba nu a relevat corect continutul", a subliniat oficialul rus, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.