Rusia a negat informatiile potrivit carora ar fi mobilizat trupe la frontiera de est a Ucrainei, acuzand Occidentul ca este prost-informat sau este de rea-credinta.

"Patru inspectii internationale efectuate in martie de catre OSCE in partea europeana a Rusiei, cu participarea Letoniei, Germaniei, Elvetiei, Finlandei, Estoniei, Belgiei, Frantei si Ucrainei nu au descoperit niciun plan agresiv si nu a fost semnalata nicio activitate militara", a comunicat Ministerul rus de Externe.

"La ce servesc aceste verificari daca rezultatele nu au influenta asupra politicului, in special asupra abordarii Statelor Unite si tarilor NATO privind situatia din Ucraina?", intreaba retoric diplomatia rusa.

"Oare aceste informatii obiective, colectate de observatori militari, nu au ajuns la conducerea politica? Sau liderii politici, lasandu-se condusi de emotii, au tendinta de a ignora aceste date, in favoarea propriilor preferinte politice?", precizeaza Ministerul rus de Externe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.