Malaysia a trimis un avion catre o zona maritima in care trei obiecte plutitoare au fost descoperite de catre un satelit chinez, au anuntat autoritatile, in a sasea zi de cautari ale zborului MH370 Kuala Lumpur-Beijing, disparut de pe radare cu 239 de persoane la bord.

Un avion "a fost deja trimis pentru a studia informatii cu privire la obiecte care apar in imagini captate de catre un satelit chinez", a declarat ministrul Transporturilor Hishammuddin Hussein, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter, citat de MEDIAFAX.

China a anuntat anterior ca unul dintre satelitii sai a detectat trei obiecte mari care plutesc intr-o zona maritima in care avionul de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines a pierdut contactul.

Agentia chineza insarcinata cu stiinta si tehnologia a anuntat miercuri seara ca un satelit a reperat in dimineata zilei de 9 martie (duminica) obiecte "in zona maritima a unei presupuse prabusiri", adaugand ca imaginile sunt in curs de analizare.

Zborul MH370 efectuat de catre Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, care asigura o legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, a disparut de pe ecranele radarelor sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.