Europarlamentarul Daniel Cohn-Bendit propus presedintele rus Vladimir Putin sa fie amenintat cu boicotarea CM de Fotbal 2018, gazduit de Rusia.

"Este nevoie de un raspuns, cel mai dur, daca nimic nu se poate face" impotriva Rusiei in dosarul ucrainean, a subliniat Cohn-Bendit, vicepresedintele german al Verzilor din Parlamentul European.

"Exista ceva care il poate afecta profund pe Putin, si anume ca europeanii si toti cei pe care i-ar putea aduce in jurul lor sa nu mearga la Cupa Mondiala de peste patru ani daca nu se opreste", a propus europarlamentarul german, citat de MEDIAFAX.

"L-ati vazut la Soci? El perora!", a afirmat el.

"Sa i se spuna: prietene, daca vei continua la fel, Cupa Mondiala va avea loc fara europeni si vei fi singur pe stadioanele tale", a declarat el.

"El trebuie lasat singur", a insistat alesul european.

In decembrie, Daniel Cohn-Bendit a propus ca oficialii politici europeni sa boicoteze ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2014, care au avut loc la Soci, in sudul Rusiei.

Rusia va gazdui Campionatul Mondial de Fotbal 2018.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.